Site icon Metafyzika Slovienov

PÚŤ PRAVI SLOVIENOV

Nastal čas nielen hovoriť, ale aj prakticky sa navraciať k Tradíciám našich Prѣdkov. Sme Slovieni, tí istí Slovieni, o ktorých hovorí Povesť Dávnych Čias (PVL). Hoci dnes mnohí tvrdia, že Slovieni žili iba v okolí dnešného Nižného Novgorodu v Rusku – táto fáma bola už dávno v odborných kruhoch zavrhnutá. Novgorodčania sami seba NIKDY nenazývali „Slovienmi“, vždy iba a výlučne „Novgorodčanmi“, pričom svoje územie tiež NIKDY neoznačovali názvom „Novgorodská Rus“, ale vždy a výlučne „Veľký Novgorod“. Toto nie je tvrdenie vymyslené spoza písacieho stola, toto je tvrdenie postavené na výsledkoch dlhoročnej archeologickej kampane a konkrétnych nálezoch z nej.

Nižný Novgorod v žiadnom prípade NEMÔŽE byť onen Novgorod z PVL, pretože archeológovia došli len do vrstvy okolo 6. storočia n.l., pod ktorou už našli iba panenskú pôdu bez akýchkoľvek nálezov. Ide o to, že Novgorod z PVL – podľa tradície Slovienov – je „Nové Mesto“ postavené na spálenisku pôvodného, „starého“ mesta, ktoré sa nazývalo SLOVIENSK. Podľa starej tradície bolo postavené v Lete 3113 od UMHCH. Ak by dnešný Novgorod bol následníkom starého Slovienska, tak nálezy by museli pokračovať oveľa hlbšie, keďže dnes máme Leto 7530 od UMHCH.

Dôležité je to, že aj ruskí historici umiestňujú Novgorod z PVL do Karpatskej kotliny a Podunajska, dokonca niektorí aj priamo na naše územie. Ale to už je iná záležitosť.

Teda Slovieni žili iba na jednom jedinom území – a to je to, ktoré oficiálna história (a aj kresťanské záznamy) stotožňujú s tzv. Veľkou Moravou. V skutočnosti tu bola Rus Slovienov.

Naša tradičná organizácia spoločnosti v Dŕžave je prakticky postavená na kastovom systéme. Preto prinášame Pravidlá chovania sa Víťaza – jednej z kasty, ktorá patrí tradične k spoločnosti Slovienov:

Môžeme vidieť, že ako ZNACHAR, tak aj ŽIVÁ VODA patria do našej prastarej Tradície. Preto postuláty rabína Piakina a jeho nepriateľský postoj voči Znacharom a navádzanie na MŔTVU VODU nie je našou tradíciou. Voda je v povestiach informácia, pričom informácia môže viesť k Životu ale aj Smrti. Naša Tradícia je ŽIVOT.

Nuž a teraz sa pozrime na mužov okolo seba. Nosia pohodlné tepláky aj von, namiesto pevného opasku majú šnúrky. Ak by si potrebovali dať na opasok nejakú zbraň, tak okrem nožíka manikúry im všetko stiahne tepláky. A to nehovoriac o tom, že náhodou by si mali do vreciek vložiť napríklad čo i len jeden zásobník s nábojmi…

Podľa našej tradície ten, kto nenosí opasok sa poľahky môže dostať pod kontrolu Temných Síl. Ako jasne to teraz vidno okolo nás…

Ak by takýto muž mal rýchlo reagovať na útok, tak pri prvom pohybe stratí šľapky. No a ak by náhodou potreboval utiecť pred nepriateľskými vojakmi už bosý do lesa, tak krátke nohavice mu „umožnia“, že ho poškriabe už prvé malinčie. A krátke rukávy mu „pomôžu“ podobne.

Nuž, takýto „muži“ nedokážu prekonať ani vonkajšie prekážky, tak ako by chceli prekonávať vnútorné? Pohodlie módy ich predurčilo… na čo, to si už každý domyslí.

Jedno staré príslovie hovorí:

Múdri sú všetci. Ibaže jedni predtým, druhí potom.

29.03.2022

Exit mobile version