Site icon Metafyzika Slovienov

VELESTUR NEOFICIÁLNE

Vieme, že existuje veľké množstvo rôznych vedných odborov. Ale ak princípy vedeckej práce vo všeobecnosti stoja na rovnakých, všeobecne uznávaných princípoch, tak prečo potom pokrok v jednej vednej disciplíne nerešpektuje (presnejšie doslovne ignoruje) iná vedná disciplína?

Velestur a naša minulosť je priam čítankovým príkladom. „Odborníci“ sa predbiehajú v lúštení nápisu, ale podstata pôvodného ukladania informácií im ostáva záhadou. A to dokonca až takou, že ani netušia, že existuje.

Minimálne je potrebné zvládnuť Obrazovú podstatu písomného systému – všetky staré sú také – či povedané modernou terminológiou štrukturálnu lingvistiku.

Kto sa nenaučil šoférovať, ten sa nikde autom nedostane. A to sú ešte aj lietadlá…

Myseľ civilizáciou zmanipulovaného človeka akosi predpokladá, že v minulosti bolo všetko primitívne, a že teda netreba meniť to hlavné, čo človek v tomto svete má – podstatu chápania práce vlastnej MYSLE človeka.

Vesmír a Jemnohmotný Svet je ten istý ako pred tisícročiami, jednoduché mysle moderného človeka to jednoducho nedokážu pochopiť. A všetko nové je iba dobre zabudnuté staré.

Už sme neraz zdôrazňovali, že naša prastará Kultúra – Kultúra Slovѣnov – sa nedá pochopiť bez jej integrálnej súčasti: práce v Jemnohmotnom Svete. Kto si neosvojil takýto komunikačný kanál – tomu neostáva nič iné, iba tápať v egregoriálnych štruktúrach, teda minimálne v tých „najpopulárnejších“ – matriciach.

VIDEO

18.02.2023

Exit mobile version